Hírek

2020.10.02
2020.09.26
2020.08.17
2020.04.12

Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
1
5
7
7
0

Szavazás

Délelőtt, vagy este?
Szívesen mennék délelőtt és kora délután kezelésekre
Csak a délutáni és esti órákban tudok kezelésre menni.

Naptár

2020. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Alakformálás - zsírbontás - feszesítés.

Ideális megoldás azoknak, akik egészséges étrend és rendszeres sportolás ellenére makacsul fennálló helyi zsírtöbblettől szeretnének megszabadulni.

A sebészeti beavatkozás nélküli zsírbontó metodika segítségével a test megfiatalodik, feszesebb, frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz és azok a zsírpárnák is eltűnnek, amit se tornával, se diétával eddig nem sikerült felszámolni.
• Kavitációs zsírbontás
• Vibro-masszázs kezelés
• Mágneses EMS izomfeszesítés
• Vákuumos Rádiófrekvencia

A kezelések során valódi eredményeket érhetünk el a testkezelésben.
Centiben mérhető fogyás, szebb és feszesebb bőrfelület, halványodó stria és cellulit.
Hatékony, professzionális és intelligens fogyókúrás terápia, mellyel 4-dimenziós eljárással, lokálisan hathatunk az elhízás és cellulit kellemetlen tüneteire.

Íme az egyedülálló 4D hatás:
• Aktiválja a zsírbontást
• Serkenti a mikrocirkulációt
• Csökkenti a narancsbőrt
• Csökkenti a zsírsejtek méretét
• Intenzíven feszesítő hatású


Alkalmazási terület: has, derék, fenék, comb, csípő, lábak

Orvoskozmetológiai termékekkel, magas hatóanyag tartalommal a minőségi bőrápolásért. A termékek nem helyettesítik a bőrgyógyászati kezeléseket, de nagy mértékben hozzájárulhatnak a kezelések eredményességéhez.

Kavitáció

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, rendkívül hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Kavitációs Készülék célzott hullámot továbbít, mely frekvenciája eléri a 40KHz-et. Ez az intenzív hanghullám erős vibrációt okoz a zsírsejtek között, mely során számos vákuum levegő buborék keletkezik a zsírsejteken kívül és belül. A zsírsejtek membránját szétbontják ezek a buborékok. A triglicerid glicerinné és a szabad zsírsavvá bomlik és a nyirokrendszeren keresztül kiürül a testből.
A kezelés nem kényelmetlen, a kezelt személy a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. Enyhe melegség is tapasztalható.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést. A rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ennek hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt területen.

Vákuum

A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. Vákuumos kezeléssel helyi vérbőség keletkezik, javul a kötőszöveti anyagcsere és a mikro- illetve nyirokkeringés, így fokozottan méregtelenedik a bőr. Rendszeres használatakor javul a kollagén termelődése, ami a bőr feszesedését eredményezi.

Vákuum + masszázs technológia
- Mechanikus masszírozás (Vákuum+ masszázs funkció)
- Stimulálja a nyirokkeringést és a vérkeringést
- Megkönnyíti a sejt/rost aktivitást
- Csökkenti a zsírsejt csoportokat, feszesíti a bőrt
- Javítja a vérkeringést, az erek oxigén és tápanyag ellátottságát.
- Különböző mélységeket lehet felmelegíteni

Egy kúra átlagosan 6-10-12 kezelésből áll, kezelésenként 60-80 perc.
Has: 60 perc
Combok, karok, csípő, fenék: 80 perc

A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb.

Kavitációs kezelések után egy napos szénhidrát és cukormentes diéta, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás, vagy nyirokmasszázs kezelés ajánlott. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. A fokozott folyadékbevitel csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is nagyon fontos. Ajánlott mennyiség: 1,5 -2 liter naponta!

Milyen céllal használható a kavitáció?

Lokális zsírbontás
Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése
Testformálás, testszobrászat
Karcsúsítás, feszesítés

Kinek nem való?

Aki több kilótól szeretne azonnal megszabadulni


Kiknek nem ajánlott a kezelés?

Várandós, szoptató nőknek,
Nőknek menstruáció alatt,
Epilepsziás személyeknek,
Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek,
Pacemakerrel rendelkezőknek,
Májbetegeknek,
Cukorbetegekek,
Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek,
Kezelt területen lévő gyulladás,
Bőrbetegség,
Reuma esetén

Honlap készítés