Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Kavitációs zsírbontás - Beauty Pot

 

Alakformálás - zsírbontás - feszesítés.


A sebészeti beavatkozás nélküli zsírbontó metodika segítségével a test megfiatalodik, feszesebb, frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz és azok a zsírpárnák is eltűnnek, amit se tornával, se diétával eddig nem sikerült felszámolni.


• Kavitációs zsírbontás
• Multi-polár Rádiófrekvencia
• Softlézer
• LED

A kezelések során valódi eredményeket érhetünk el a testkezelésben.
Centiben mérhető fogyás, szebb és feszesebb bőrfelület, halványodó stria és cellulit.
Hatékony, professzionális és intelligens alakformáló terápia, mellyel 4-dimenziós eljárással, lokálisan hathatunk az elhízás és cellulit kellemetlen tüneteire.

Íme az egyedülálló 4D hatás:
• Aktiválja a zsírbontást
• Serkenti a mikrocirkulációt
• Csökkenti a narancsbőrt
• Csökkenti a zsírsejtek méretét
• Intenzíven feszesítő hatású

Orvoskozmetológiai termékekkel, magas hatóanyag tartalommal a minőségi bőrápolásért. A termékek nem helyettesítik a bőrgyógyászati kezeléseket, de nagy mértékben hozzájárulhatnak a kezelések eredményességéhez.

Kavitáció

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, rendkívül hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Kavitációs Készülék célzott hullámot továbbít, mely frekvenciája eléri a 40KHz-et. Ez az intenzív hanghullám erős vibrációt okoz a zsírsejtek között, mely során számos vákuum levegő buborék keletkezik a zsírsejteken kívül és belül. A zsírsejtek membránját szétbontják ezek a buborékok. A triglicerid glicerinné és a szabad zsírsavvá bomlik és a nyirokrendszeren keresztül kiürül a testből.
A kezelés nem kényelmetlen, a kezelt személy a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. Enyhe melegség is tapasztalható.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést. A rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ennek hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt területen.

Egy kúra átlagosan 6-10-12 kezelésből áll, kezelésenként 30-60 perc.

A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: has, csípő, fenék és comb.

Kavitációs kezelések után egy napos szénhidrát és cukormentes diéta, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás, vagy nyirokmasszázs kezelés ajánlott. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. A fokozott folyadékbevitel csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is nagyon fontos. Ajánlott mennyiség: minimum 1,5 -2 liter naponta!

Kezelhető területek

Kezelhető területek - HasKezelhető területek - CsípőKezelhető területek - CombKezelhető területek - Fenék

    Has      Csípő    Comb    Fenék   

Milyen céllal használható a kavitáció?

Lokális zsírbontás
Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése
Testformálás, testszobrászat
Karcsúsítás, feszesítés

Kinek nem való?

Aki több kilótól szeretne azonnal megszabadulni.


Kiknek nem ajánlott a kezelés?

Várandós, szoptató nőknek,
Nőknek menstruáció alatt,
Epilepsziás személyeknek,
Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek,
Pacemakerrel rendelkezőknek,
Májbetegeknek,
Cukorbetegekek,
Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek,
Kezelt területen lévő gyulladás,
Bőrbetegség,
Reuma esetén

Slim Fitt Stúdió Kecskemét - Alakformálás és arcfiatalítás