Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

ÚJDONSÁG!

A Thermage kezelés teljes mértékben non-invazív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtét.
A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.
A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a kezeést. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.
Hogyan működik a Thermage?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ezekben a  rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli  módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a  rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt,  a kialakult eredmény pedig több évig tartós.
A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 
 
A Thermage kezelés folyamata

A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év között mutatja a legjobb eredményeket. A Thermage kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.

A Thermage eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2, vagy legfeljebb 3mm helyett akár 3-4mm, vagy akár közel 5mm mélységig is kifejtse a hatását.

Összehasonlítva: Egy HIFU gép 1,5 és 4,5,mm közöt dolgozik az arcon.

Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, öregebb, makacsabb ráncok ellen is kifejti jótékony, fiataltó hatását. Az eredmény tartósan megmarad!

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a vendég. A kezelés után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. A kezelést követő 6 hónapban pedig folyamatosan javul a bőr állapota. A meginduló kollagén termelés miatt a bőr feszesedik, majd a 6. hónapra kisimul. A fél év alatt kialakult eredmény, a vendég életvitelétől függően évekig megmarad. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe.
A Thermage kezelés mára a világ első számú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító eszközévé vált.

Milyen területek kezelhetők?

 • Arc, homlok, szem körül, toka, nyak, dekoltázs éa a test különböző részein alkalmazható a megnyúlt bőr feszesítésére.
 • Különösen jó hatékonysággal működik még szülés után azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr.
 
Gyakori kérdések
 
Van-e valamilyen látható nyoma, hegvonala a kezelésnek?
Nincsen látható nyoma a kezelésnek.
A kezelés gyors, és komplikációmentes. Nem okoz kiesést vagy korlátozást a mindennapi életvitelben. Ritkán fordul elő, hogy a kezelést követő bőrpír, amely inkább egy napozás utáni leégéshez hasonlítható egy kis magyarázkodásra ad okot. Ebben az esetben a napozás utáni leégésnél használt bőr regenerálló termékeket kell alkalmazni.
 
Mit érzek a  kezelést követően?
Maximum egy-két óráig tartó, bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik.
Közvetlenül a Thermage kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.
 
Kell-e valami utókezelés a Thermage után?
Nem a kezelés utókezelés nélkül is hatásos.
A tartós eredmény természetesen függ a vendég öregedési folyamatától (genetikai) és életmódjától is. Dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.
Thermage arc anti-aging

Thermage arckezelés (homlok, szem környék, arc)   7 000 Ft/alkalom (Bevezető ár)

Thermage dekoltázs kezelés    12 000 Ft/alkalom

Thermage nyak kezelés               10 000 Ft/alkalom

Arc+nyak+dekoltázs kezelés     24 000 Ft/alkalom

Has (terület nagyságától függő)  12 000 Ft/alkalom
ΞunSung░BeautyPot
EunSung BeautyPot kombinált zsírbontó és testkarcsúsító gép – négy technológia a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer és a LED technológiáit kombinálja, hogy az eredmények még gyorsabban és még látványosabban jelentkezzenek!
Alkalmazási lehetőségek
• zsírbontás
• alakformálás
• cellulit kezelés
• bőrfeszesítés
• bőrfiatalítás
Kezeléssel, előzetes konzultációval, időpont foglalással kapcsolatban keress telefonon, vagy írj Messengeren.
Slim Fitt Stúdió Kecskemét
Telefon: +36 20949 1515
(Bejelentkezés szükséges)

Karboxi kezelés

A bőr oxigénszintjének fokozása érdekében a ClinicCare olyan megoldást talált, amely a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. Ennek az eljárásnak a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe ezzel növelve a sejtek oxigénellátását.

De hogyan?
A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a COszint, a hemoglobin ezt érzékeli, és ennek hatására több oxigént ad le. 

A KARBOXI kezelés (így a megnövekedett oxigénszint) javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást, elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Ugyanolyan ajánlott a problémás, élettelen, fáradt fakó bőröknek, mint anti-aging kezelésekbe.

MINDENKINEK!! – Nincs ellenjavallata a kezelésnek!

Különösen ajánlott: 

 • Sápadt, színtelen bőrre.
 • Problémás, szeborreás bőr kezelésére, tünetek enyhítésére.
 • Rosaceára.
 • Anti-aging, bőrfeszesítésre.
 • Ráncok és finom vonalak csökkentésére.
 • Szem körüli sötét karikákra.
 • Halványításra. (Photoaging, öregségi foltok)
 • Invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, illetve regeneráció felgyorsítására.

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető feltétele.
Javítja a sejtszintű anyagcserét, erősíti az immunrendszert, ezáltal megelőzve a gyulladásos reakciókat, miközben kiváltja a folyamatos szöveti regenerációt. Azonban ahogy öregszünk, a bőr tápanyag-és oxigénszintje jelentősen romlik, ezt persze számos tényező befolyásolja, de ennek következtében csökken a mitokondriumban az ATP szintézis, ez a sejtek energiahiányához vezet. Ráadásul a bőr öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, és a bőr elveszíti a rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz.

A kezelés időtartama:

A kezelés mindössze 50 percet vesz igénybe.

Carboxy terápia

 

Előtte-utána:

Carboxy terápia, előtte-utána

 

CLINICCARE of Sweden Ltd. Svédországból
Svéd minőség a kozmetikában

CliniCareA ClinicCare professzionális kozmetikumcsalád alapító tulajdonosai Kaja és Joa Duvgard, akik egy olyan tudományos alapokon nyugvó bőrápoló termékcsaládot fejlesztettek ki, amely azonnal látható eredményeket biztosít és hosszú távú, valós megoldást jelent a különböző bőrproblémákra.

A ClinicCare kozmetikumok elsődlegesen természetes hatóanyagokból és esszenciális növényi kivonatokból készülnek, így rendkívül magas az aktív összetevő számuk. A magas hatóanyag tartalmat a modern tudományos kutatások eredményeinek alkalmazásával kombinálják. Például az allergiaveszély minimalizálása érdekében speciális gyártási folyamatot vezettek be, amelynek során a természetes növényi összetevőkből laboratóriumi körülmények között kivonják az allergiát kiváltó elemeket.

A természetes összetevők mellett a svéd ClinicCare kozmetikumok olyan egyedi, forradalmi összetevőket is tartalmaznak, mint a kis molekulasúlyú hialuronsav (a bőr számára fontos enzimek számának növekedésében segít), selyem peptidek (a bőr megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát biztosítják), növekedési faktorok (a sejtek növekedését és szaporodását serkentik) és nano-beágyazás (növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának eredményességét). Továbbá olyan rendkívüli eredményes, speciális kezelési eljárásokat fejlesztettek ki, mint a Hamupipőke kezeléséként is ismert AHA+EGF SKIN BOOSTER vagy a legújabb Carboxy-terápia.

A ClinicCare sikerének titka a nagyarányú természetes összetevők és a forradalmi hatóanyagok modern tudományos eljárásokkal történő kombinálása. Ezáltal egy olyan kozmetikumcsaládot kínálnak kizárólag szakmai felhasználásra, amely valóban látványosan csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást jelent a különböző bőrproblémákra (pl. aknés vagy hiperpigmentációs bőrre) és a környezet okozta bőrkárosodásokat is javítja.


 


 

ClinicCare

 

Skin BoosterHamupipőke kezelés

Mint a mesében, bár varázspálca helyett ClinicCare AHA+EGF Skin Boostert használunk, az eredmény mégis varázslatos: feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőr csupán néhány óra alatt.
Nem véletlenül hívják ezt az eljárást Hamupipőke kezelésnek.

Külföldön Cinderella treatmentnek, vagyis Hamupipőke kezelésnek hívják, amikor a vendég s.o.s. segítséget kér, mert pár órán belül gyönyörűnek kell lennie (például egy fontos esemény, vagy egy különleges találkozó miatt). Nagy kihívás ez, hiszen az elvárás óriási, szükség lenne valami agresszívebb kezelésre, bőrmegújításra, de az idő szűke nem engedi meg, hogy drasztikus megoldásokhoz vagy hámlasztáshoz folyamodjunk.

Ilyen esetekre fejlesztette ki a ClinicCare a Skin Booster terméket, ami egy nagyon ravasz peeling megoldást nyújt. Összetevői között szerepelnek különféle savak (glikolsav, citrus sav, tejsav stb), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, és az EGF, ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid. Ez a formula teljesen eltérő módon működik a megszokott peeling metódushoz képest. A normál peelingek a bőr elhalt sejtjeit távolítják el, nem penetrálnak mélyre (ha megfelelően semlegesítjük őket), és így kerülnek felszínre a fiatal, élő sejtek. A Skin Booster ezzel szemben azonnal mélyre penetrál, és az élő sejteken fejti ki a hatását, ezeket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza. 

A ClinicCare AHA+EGF Skin Booster egy olyan speciális peeling, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. 5 féle AHA-sav komplex, antioxidánsokkal és növekedési faktorokkal, mely a bőr mélyére penetrálva újítja meg a sejteket és eredményez egy egységesebb sugárzó megjelenést. Kíméletesen fejti ki hatását ugyanakkor az eredmény látványos, hatása nem azonnali, hanem 1-2 órás eltéréssel jelentkezik igazán látható módon.

A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol pár órán belül.

A kezelés időtartama: 40’

Próbáld ki és meglátod, hogy azonnal bele fogsz szeretni!

 

 


 

Az őszi-téli időszak favorit kozmetikumai és prémium kezelése a savas hámlasztás.

ClinicCare

A kémiai hámlasztások olyan kezelések, amelyet ha valaki egyszer kipróbál, akkor szinte biztos, hogy beleszeret.

Bőrünk - ideális esetben - 28 nap alatt újul meg, ami azt jelenti, hogy az epidermis legalsó rétege ennyi idő alatt jut a bőrfelszínre. A folyamat lényege, hogy a bőrsejtek állandóan osztódnak és a felszín felé haladva elhalnak és leválnak. Ha a sejtek nem vállnak le időben, a szaruréteg megvastagszik, ami fakó, beszürkült bőrt eredményez. Hámlasztó kezeléssel ezt a 28 napos bőrmegújítási ciklust csökkenthetjük 3-5 napra, és segíthetünk a szaruréteg megfelelő vastagságának kialakulásában. A hámlasztás számos bőrproblémára jelent megoldást, ezért keresett kozmetikai eljárás. Alkalmas bőrmegújításra, ráncok csökkentésére, pigmentfoltok és hegek halványítására, a fakó, beszürkült arcbőr ragyogóvá tételére, problémás arcbőr és napsütés miatt károsodott bőr kezelésére, a bőr vízmegkötő képességének növelésére, bőrrugalmasság javítására, a hatóanyagok mélyebb bejuttatására, a kollagén és elasztin termelés beindítására.

Teendők hámlasztás előtt:

 • Érdemes előkészíteni a bőrünket a kezelésre, hogy jobb hatást, egyenletesebb hámlást tudjunk elérni. (Az előzetes konzultáción részletesen tájékoztatlak)

Teendők hámlasztás követően:

 • 2 hétig nem érheti közvetlen UV sugárzás a bőrt. Szolárium, napozás ellenjavallt. Széles spektrumú (UVA/UVB ) min. SPF 30–as napfényvédő használata szükséges.
 • A bőr erőteljes dörzsölése tilos, a leváló bőrlemezeket ne tépkedje, mert ez hegesedéshez, elszíneződéshez vezethet.
 • Gyantáztatás, depiláció, lézerkezelés, mikrodermabrázió hámlasztás után 10-14 napig nem végezhető.
 • Uszodába, szaunába legalább hét napig ne menjen a kezelést követően.
 • A kezelés okozhat bőrpírt, duzzanatot, bőrszárazságot, feszülést, bőrérzékenységet, pörkképződést és látható hámlást, amely 1-2 hétig is eltarhat. A meglévő pigmentfoltok sötétülhetnek, átmenetileg szürkéssé, barnássá válhatnak.
Kinek ajánlom?
Aki szeretné megőrizni bőre egészségét, aki a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken szeretne javítani. Nincs olyan korosztály akinek ne lenne szüksége peelingre, fiatalkori acneban és időskori napfénykárosodott bőrön egyaránt remek a hatása.
Kezeléssel, előzetes konzultációval, időpont foglalással kapcsolatban keress telefonon, vagy írj Messengeren.

ClinicCare prémium bőrmegújító kezelések

Kámiai hámlasztó kezelés

 


 

Alakformálás négyszeres hatékonysággal!

Testkarcsúsító kezelés ezúttal másképp, négyszeres hatékonysággal!

Karcsúsítás
Eredményes cellulit kezelés
Intenzív salaktalanító hatás
Bőrfeszesítés

Fáslizás térdtől mell alattig - pont ahol szükséges

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegség érzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet  és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnia az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területigvégezzük, 3-4 speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen ezért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szaunahatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Hány kezelésre lesz szükség?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretnél karcsúsodni, mennyire laza a bőr, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától. Általában 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelés ajánlott, heti 2-3 alkalommal ami kezelésenként kb.60 perc.

Telefonálj bátran és megbeszéljük a kezelési célokat és módszereket, valamint az otthoni instrukciókat és összeállítjuk a személyre szóló kezelési tervet.

Javasoljuk hozz magaddal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetsz, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek.

Három-négy órával a kezelés előtt NEM EHETSZ szilád ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!

Wiener testkarcsúsító kezelés

 


 

Dekoltázs kezelés
A nyak és a dekoltázs azon testrészeink közé tartoznak, amik ugyancsak kilátszanak a ruhákból és éppen annyira szembetűnőek, mint az arc bőre. Mindezek ellenére kevesebb figyelmet szentelünk az ápolására. Míg a szemráncainkkal és arcunkon megjelenő ráncocskákkal naponta törődünk és szeretünk mindenféle kencét megvásárolni ez ügyben, addig az nyak-, dekoltázsápolást hajlamosak vagyunk hanyagolni.
A nyakunkon és a dekoltázsunkon sajnos nagyon hamar észrevehető az idő múlása, pedig a szép, feszes dekoltázs kiemelkedően fontos nekünk, nőknek!
 • Ha nem ápoljuk rendszeresen, megereszkedik és magával húzza a nyak bőrét is, következményként pedig megjelenik a toka.
 • A fogyókúra is erősen igénybe veszi ezt a területet, ha nem használunk feszesítő, lifting hatású kozmetikumot rá, petyhüdt lesz a bőr.
 • A dekoltázs bőre rendkívül érzékeny terület, hatással van rá a napsütés (pigmentálódhat is!), illetve az oldalfekvésben alváskor is mély ráncok alakulhatnak ki.

Megfelelő anti-aging terápiával nagy változás érhető el ezeken a területeken is.

A kezelés időtartama: A kezelés 30 percet vesz igénybe.

Nyak-és dekoltázs kezelés: 4 000,-Ft
(letisztítás, peeling, tonizálás, Rádiófrekvenciás kezelés és a feszesítő hatóanyag felvitele után masszázs)

 

Dekoltázs kezelés

 


 

Mélyporációs-Ultrahangos-Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás és bőrfeszesítés

A LUXCEAR Visage Professional 3 in 1

Mélyporáció - Ultrahang - Rádiófrekvencia

Japán "High Tech" csúcstechnológia a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés terén.

Mélyporációs bőrszerkezet javító bőrfiatalító kezelés

A „MÉLYPORÁCIÓ”
 A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő - a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert - háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.

A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.