Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az ultrahangos kavitáció?

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, kiemelkedő hatékonyságú vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

Kavitáció sejtszinten

 

A rádiófrekvenciáról

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést.
A rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ennek hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt területen.

Rádiófrekvencia

 

Mire jó a vákuum technológia?

A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. Vákuumos kezeléssel helyi vérbőség keletkezik, javul a kötőszöveti anyagcsere és a mikro- illetve nyirokkeringés, így fokozottan méregtelenedik a bőr. Rendszeres használatakor javul a kollagén termelődése, ami a bőr feszesedését eredményezi.

Vákuum + masszázs technológia

- Mechanikus masszírozás (Vákuum+ masszázs funkció)
- Stimulálja a nyirokkeringést és a vérkeringést
- Megkönnyíti a sejt/rost aktivitást
- Csökkenti a zsírsejt csoportokat, feszesíti a bőrt
- Javítja a vérkeringést, az erek oxigén és tápanyag ellátottságát Különböző mélységeket lehet felmelegíteni

Mire jó a vákuum technológia?

 

Mitől lesz az arcbőrünk ráncos???
Mi is maga a ránc, mitől alakul ki, milyen típusai vannak – és hogyan harcolhatunk ellenük?

Ahhoz, hogy a ráncosodást elkerüljük, illetve csökkentsük, nagyon fontos, hogy a ráncok kialakulásának külső és belső okai a legkisebb mértékben forduljanak elő mindennapi életünkben.

A ráncok kialakulásának külső okai:
örökletes hajlam, genetika
helytelen táplálkozás (túl sok édesség, cukrozott étel és ital, a bennük levő szabadgyökök bekerülnek a szervezetbe és károsítják a kollagént)
UV-sugárzás (a napsugarak mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, károsítva a rostszálakat, a bőr veszít feszességéből)
stressz során kialakult méreganyagok lerakódhatnak a szervezetben
dohányzás (gátolja a helyes vérkeringést, fakó, szürke bőrképet eredményez)
túlzott alkoholfogyasztás (alkohol hatására az arc másnapra felpuffad, megduzzad, majd összehúzódik, és ez váltja ki a ráncokat)

A ráncok kialakulásának belső okai:
lelassul a sejtek megújulása (az anyagcsere lelassul, a bőr veszít nedvességéből, ellenálló képessége gyengül)
csökken a bőr hyaluronsav-tartalma (a hyaluronsav képes nagy mennyiségű folyadék megkötésére, ha csökken a termelése, akkor a bőr veszít folyadéktartalmából, rugalmasságából)
csökken a kollagén- és elasztintermelés (ezek felelősek a bőr feszességéért, ha csökken a termelés, akkor az arc megereszkedik)
hiperpigmentáció, öregségi foltok (lehetnek hormonális eredetűek, keletkezhetnek terhesség, fogamzásgátlók, UV sugarak miatt, de genetikai hajlam és életkor eredményeképpen is)
hormonális változások (csökken az ösztrogénszint a klimax idején)
arcizmok változása (egyes arcizmok megrövidülnek pl. a szemöldök közti ráncoknál, míg mások engednek a gravitációnak)

 

A plasztikai sebészeti beavatkozásokon kívül ma már léteznek olyan technikai vívmányok, amik tűszúrás, plasztikai szike nélkül csodákra képesek.
Próbáld ki és hidd el, nem fogsz csalódni, arcbőröd pedig éveket fog fiatalodni!

Nincs fájdalom!
Nincs injekció!
Nincs műtét!
Tripollar rádiófrekvenciás arcfiatalítás - tűszúrás és mellékhatás nélkül, botox szintű ránctalanítás.
Bipoláris rádiófrekvenciás arckezelés - tartós ránctalanítás és azonnali feszesítés.

 

Ránctípusok

Arcfiatalítás

 

Mi a cellulit?


Ha röviden akarunk fogalmazni: a cellulit a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. Fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz (ennek ellenére vízhajtókra sem reagál).
A narancsbőr a felnőtt nők 90%-át érinti, szerencsére nagy részüket csak enyhébb formában, előfordulása nagyon ritka. Elsősorban a csípőtájon és combokon jelentkezik. Fokozatosan alakul ki. Az esetek 14%-ában már kamaszkorban megjelenik. 25%-a a klimaktérium alatt, a többi pedig a terhesség során vagy a fogamzásgátló tabletta szedésekor jelentkezik. Kezdetben csak akkor látható, ha egy bőrredőt az ujjaink közé csípünk. Közepes súlyosságú esetben csak állva látszik, de fekve nem. Súlyosabb formájában állva és fekve egyaránt látszanak a behúzódások, ami narancshéjra vagy matrac felszínére emlékeztet.

CellilitA cellulit kialakulásaCellulit területek

 

Miért kell a hullámmasszázs?!

A Dr. Life hullámmasszázs egy nagyon hatékony „gépi nyirokmasszázs”. A hullámmasszázs tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, és a kötőszövet mikrocirkuláris keringését helyreállítja. A hullámmasszázs készülék elvégzi helyettünk az „izompumpát” ami az egészségesen működő vénás keringés és nyirokkeringés alapvető feltétele. A nyirokkeringést ötvenszeresre képes gyorsítani.

Kitűnően alkalmazható alakformáló kezelések után a lebontott zsírok kiürítésére, narancsbőr kezelésére, karcsúsításra, nyirokkeringés és vérkeringés fokozására, salaktalanításra, méregtelenítésre, relaxációra és stressz oldásra, folyadéktöbblet elszállítására, bőr textúrájának javítására, gyenge fizikai kondíciók javítására, izomláz enyhítésére, álmatlanság kezelésére, immunerősítésre, székrekedés megszűntetésére, stb.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére. Ez az alakformáló kezeléseknél kiemelten fontos szempont, mert a lassú nyirokkeringés nem képes elszállítani az összes lebontott zsírt, a többségük visszaépül az eredeti helyére, (esetleg máshova).

A hullámmasszázzsal képesek vagyunk hatékonyan fokozni a vér és nyirokkeringést, elkezdődik a salakanyagok elszállítása. Ahogy távoznak a salakanyagok, a szervezet savasodása csökken, beindul a fogyás, a kerületcsökkenés.

A rendszeres hullámmasszázs kezelés, jó hatással van az általános egészségi állapotra, immunrendszerünkre és látványosan csökkenti a narancsbőr tünetét is. Mivel a hullámmasszázs a kiváltó okot szünteti meg, nem csak minden korábbinál eredményesebb, de hosszú távú és kényelmes megoldást nyújt a vendégek számára.

A hullámmasszázs a szövetekből a nyirokfolyadékot, salakanyagot, egyéb kezelés által mobilizált zsírsejteket, visszerekből és nyirokerekből perifériás testrész felől a nyirokcsomók felé terelik és így a vénás keringésbe juttatják, engedik távozni a szervezetből.
Azoknál a vendégeknél, akik hullámmasszázs kezeléssel fejezik be az alakformáló kezeléseiket, sokkal eredményesebb a cellulit javulása, és fogyásuk is gyorsabban következik be. A bőrük esztétikai megjelenése sokat javul, simává, bársonyossá, feszessé válik.

Használata ajánlott:

 • cellulit javítására, megelőzésére,
 • kemény zsírszövetek fellazítására,
 • ödémás láb kezelésére,
 • visszerek megelőzésére,
 • erek karbantartására, (egészséges működésükre),
 • érszűkület megelőzésére,
 • hematóma (vérömleny) megszüntetésére,
 • székrekedési problémák megszüntetésére,
 • gyógyuláshoz, az életminőség, teljesítőképesség magas színvonalon tartásához.

Kontraindikációk:

 • gyulladásos folyamatok,
 • gyulladt visszér,
 • terhesség, szoptatás,
 • menses,
 • rosszindulatú daganatos megbetegedés,
 • kemoterápia,
 • epilepszia,
 • pacemaker,
 • csontritkulás,
 • implantátumok,
 • bőrbetegségek,
 • herpes

Doctor Life

 

A mezoterápia titka

Mit jelent a tű nélküli mezoterápiás kezelés?

Nagy amplitudójú, rövid pulzáló hullámok segítségével a készülék által indukált elektromágneses mező megváltoztatja a hámszövet és a hámsejtek átjárhatóságát, csatornákat nyit meg, ezek az ún. aquaporin csatornák, melyeken keresztül a nagyobb molekulák – peptidek, hyaluronsav – bejutnak a bőrbe. A bőr öregedését gátló hatóanyagok pl. Progeline™, Adipofill’in™, segítségével a tű nélküli mezoterápia hatékony fegyver a ráncok, a laza, megereszkedett bőr ellen. Segíti a bőr rugalmasságának, feszességének megőrzését, tehát nem csak kezelésre, hanem a bőr megereszkedésének megelőzésére is kiváló eszköz.

 

Milyen problémák esetén alkalmazhatjuk a mezoterápiát?

-laza, megereszkedett bőr feszesítése
-bőrfiatalítás
-pattanások után visszamaradt hegek
-pigment foltok halványítása
-striák kezelése
-tág pórusok
-akne kezelése

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelés előnyei:

-fájdalommentes
-nem invazív, tűfóbiás vendégeket is kezelhetünk vele
-hidrofób és hidrofil molekulákat is bevihetünk vele, mérettől függetlenül
-korfüggetlen kezelési módszer
-alkalmazható az év 365 napján
-hetente ismételhető
-a csatornák kezelés után bezáródnak, nincs fertőzésveszély
-bőrszíntől függetlenül bárkit kezelhetünk vele
-arcon és testen egyaránt alkalmazhatjuk

Ellenjavallatok:

-fertőző bőrbetegség
-botox kezelés az elmúlt 1 hónapban
-epilepsia
-pacemaker, súlyos szívbetegség
-terhesség
-frissen műtött seb környezetében ne alkalmazzuk

Egyetlen hátránya a tűs kezeléssel szemben, hogy nincs kollagén indukáló hatása, gyakrabban kell ismételni a kezelést.

 

Változókor
A menopauza a nők életében a változás időszaka, amikor az ösztrogénszint csökken, ez egy természetes folyamat. A nők 50%-a ebben az időszakban plusz kilókat szed fel, mely jellemzően a has és csípő környékére koncentrálódik. A bőr szárazzá és rugalmatlanná válhat. Fontos a kiegyensúlyozott étrend az elhízás megelőzése érdekében, valamint pótolni a D-vitamint és a kálciumot. Kozmetikai szempontból segíteni kell megelőzni a zsírlerakódást és fokozni a bőr rugalmasságát.

Változókor

 

Változókor