Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
2
0
2
0
4

Szavazás

Próbakezelés, Te melyik kezelést próbálnád ki?
Arc fiatalítás rádiófrekvenciával
Nyirokmasszázs - Doctor Life
Kavitációs zsírbontás

Naptár

2021. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Rádiófrekvenciás arckezelés a Slim Fitt Stúdióban

Mélyporációs-Ultrahangos-Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás és bőrfeszesítés

 

A LUXCEAR Visage Professional 3 in 1

Mélyporáció - Ultrahang - Rádiófrekvencia

Japán "High Tech" csúcstechnológia a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés terén.

Mélyporációs bőrszerkezet javító bőrfiatalító kezelés

A LUXCEAR Visage, egy Japánban kifejlesztett csúcstechnológiás - HIGHTECH - szépségipari berendezés 3in1 berendezés: rádiofrekvencia, ultrahang, mélyporáció
Csúcstechnológiás szoftver - nagy teljesítményű kétmagos micro processzorral.
Biztonságosan közvetíti a bőrszerkezet javító, bőrvolumen növelő, mélyporációs elektromos impulzusokat, amely segíti a hatóanyagok sejtszintű bőrbejuttatását. 
Ergonómikusan kialakított nagyfrekvenciás titán kezelőfej a világ legfejlettebb elektrokozmetikai kezelését hozta létre.
A LUXCEAR VISAGE a hatóanyagokat a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttató változó rezgéshullámok, szerkezet javító, volumennövelő - biokémiai, biofizikai hatásokat is beindít a hámszövet különböző rétegeiben.
Az eljárás maximalizálja az eddig ismert leghatékonyabb nagyfrekvenciás elektrokozmetikai bőrfiatalító készülékek hatását.
A csúcstechnológiás készülékkel végzett "mély porációs" kozmetikai kezelés minimális 15-20 perces időráfordítást igényel.
A LUXCEAR Visage kezelőkúrák eredménye egyedülállóan új. A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.
MÉLYPORÁCIÓ
A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő - a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert - háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.
RENDKÍVÜLI VEZETŐKÉPESSÉGŰ TITÁN KEZELŐFEJ
A kétoldalú kezelőfej (nagy, kicsi) rézötvözetből és titánból áll. Ezáltal a készülék biztosítja a magas frekvenciájú hullámok számára a tökéletes vezetőképességű környezetet. A titán egy időtálló hipoallergén-fém, amely minden bőr számára biztonságosan használható.
ELEKTROPORÁCIÓ
A legkorszerűbb bőrápoló technológia soha nem látott eredményeket biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy a kozmetikai összetevők könnyen behatoljanak a bőrsejtek közé majd - elérve a sejtfalakat - a nanoméretű hatóanyagok krémek, gélek, ampullák, szérumok, elixírek hatásait felgyorsítsák.
ULTRAHANG
Az ultrahang kezelés mikromasszázs hatása felfrissíti a fáradt és gyenge bőrszövetet és az arcizomzatot. A megnöveli a bőr rugalmasságát és tónusát. A felszíni bőrfelemelkedés stimuláltja a bőrsejtek aktivitását és felgyorsítja a bazális sejtek osztódását. A termikus, fizikai és kémiai hatások következtében, a bőrhőmérséklete, 0,5 és 1 ° C os enyhe bőrfelszíni hőmérséklet növekedést hoz létre, ami maximalizálja a bőr felszívóképességét.  Elősegíti a víz és zsír oldékony mikro-méretű hatóanyagok felszívódását, gyorsítja az anyagcserét és fokozza a bőrszövet regenerálódását.
RÁDIÓFREKVENCIA
Az ultra finom nagyfrekvenciás rádióhullámok a bőr felszínén csak enyhe meleg érzést keltenek, mivel a bőr mélyebb rétegeire hatnak és ott kifejtik ki hatásukat.  A kapacitív melegítés elérheti a 45-50°C-os határt is, ami elsősorban a kollagén, elasztin illetve a vér és nyirokerek (mikrovaszkuláris) szintjén hat.

Önnek nem ajánlott a rádiófrekvenciás arckezelés, amennyiben:

-          bármilyen elektronikus műszer, pl. pacemaker vagy mesterséges szívbillentyűje van

-          bármilyen fém implantátuma van – a készülék felmelegítheti ezeket

A kezelés időtartama:

A kezelés mindössze 50 percet vesz igénybe. Kúraszerűen heti egyszer ajánlott, 6 alkalommal, majd fenntartó kezelés havonta egyszer.

A kezelés menete:

  • Először megtisztítjuk arcbőrét, professzionális biokozmetikai arctisztítóval, mely eltávolítja a sminkmaradványt és a bőrnek hosszantartó tónusos hatást biztosít
  • Ez után a frissítő és revitalizáló hatású tonikkal nyugtatjuk, ami helyre állítja a bőr pH-értékét, és azonnal frissé és ragyogóvá teszi azt.
  • A különleges bio hatóanyagú regeneráló és rejuvenáló szérumot rádiófrekvenciával juttatjuk el a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr mélyebb rétegeibe jutó hatóanyag koncentrátumok segítik a bőrszövet regenerációját, hidratáltságát, tápanyag utánpótlását. A fáradt bőr feszesebbé és energikusabbá válik.
  • A kezelés után lifting hatású ultrakoncentrált szérummal masszírozzuk át arcbőrét, valamint 24 órás anti-aging ápoló krém teszi teljessé a kezelést.

A kívánt eredmény érdekében a bőr igényeit figyelembe véve kombinálhatóak az esszenciák, így a kezelés mindig egyénre szabottan történik.

Önállóan is alkalmas a bőr kezelésére, kúraszerűen alkalmazva hosszú távú eredmény érhető el.


Rádiófrekvenciás arcfiatalítás - tűszúrás és mellékhatás nélkül, botox szintű ránctalanítás.
Bipoláris rádiófrekvenciás arckezelés - tartós ránctalanítás és azonnali feszesítés.

Tapasztald meg a modern technika fiatalító vívmányát.
A fiatalság titka már számodra is elérhető. Hogy mi is ez, most megtudhatod, sőt meg tapasztalhatod – szó szerint a saját bőrödön. Csodálkozva nézed a hírességeket, többek között a magyar celebeket, hogy lehet az, hogy valaki jócskán 40 felett van és az arcbőre mégis, mint a húszéveseké. Találgatsz, hogy minden esetben csakis a plasztikai sebészet tette ezt lehetővé?! Mi eláruljuk neked a titkot, hogy ma már léteznek olyan technikai vívmányok, amik tűszúrás, plasztikai szike nélkül csodákra képesek.

Próbáld ki és hidd el, nem fogsz csalódni, arcbőröd pedig éveket fog fiatalodni!

Nincs fájdalom!
Nincs injekció!
Nincs műtét!

Rádiófrekvenciás arckezelés

Honlap készítés