Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
2
0
2
0
4

Szavazás

Próbakezelés, Te melyik kezelést próbálnád ki?
Arc fiatalítás rádiófrekvenciával
Nyirokmasszázs - Doctor Life
Kavitációs zsírbontás

Naptár

2021. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Lifting és feszesítés egyben

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A rádiófrekvenciás arckezelés kitűnő megoldást nyújthat arcán megjelenő apróbb vagy akár mélyebb ráncok beavatkozás és fájdalommentes feltöltésére. Hosszútávon segít megőrizni bőre fiatalságát és rugalmasságát. Nem engedi a finomabb ráncokat elmélyülni, a mélyebb ráncokat pedig feltölti. A kezelés során a rádiófrekvenciás „hőkezelés” hatására a kollagén rostok összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Ez a folyamat elősegíti a bőr kollagén és elasztin rostjainak termelődését ez által bőre fiatalabb és ragyogóbb lesz. A kezelés nagyon kellemes, mindössze enyhe melegséget lehet érezni a kezelt területeken.

Önnek nem ajánlott a rádiófrekvenciás arckezelés, amennyiben:

-          bármilyen elektronikus műszer, pl. pacemaker vagy mesterséges szívbillentyűje van

-          bármilyen fém implantátuma van – a készülék felmelegítheti ezeket

A kezelés időtartama:

A kezelés mindössze 50 percet vesz igénybe. Kúraszerűen heti egyszer ajánlott, 6 alkalommal, majd fenntartó kezelés havonta egyszer.

A kezelés menete:

  • Először megtisztítjuk arcbőrét, professzionális biokozmetikai arctisztítóval, mely eltávolítja a sminkmaradványt és a bőrnek hosszantartó tónusos hatást biztosít
  • Ez után a frissítő és revitalizáló hatású tonikkal nyugtatjuk, ami helyre állítja a bőr pH-értékét, és azonnal frissé és ragyogóvá teszi azt.
  • A különleges bio hatóanyagú regeneráló és rejuvenáló szérumot rádiófrekvenciával juttatjuk el a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr mélyebb rétegeibe jutó hatóanyag koncentrátumok segítik a bőrszövet regenerációját, hidratáltságát, tápanyag utánpótlását. A fáradt bőr feszesebbé és energikusabbá válik.
  • A kezelés után lifting hatású ultrakoncentrált szérummal masszírozzuk át arcbőrét, valamint 24 órás anti-aging ápoló krém teszi teljessé a kezelést.

A kívánt eredmény érdekében a bőr igényeit figyelembe véve kombinálhatóak az esszenciák, így a kezelés mindig egyénre szabottan történik.

Önállóan is alkalmas a bőr kezelésére, kúraszerűen alkalmazva hosszú távú eredmény érhető el.

Arcfiatalítás

Honlap készítés