Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Szalon etikett

Slim Fitt Stúdió Kecskemét

Köszönöm, hogy elolvasod, tiszteletben tartod és hozzájárulsz a nyugodt, minőségi munkavégzésemhez. Ezek bevezetése azért lett szükséges, hogy olyan vendégekből álló vendégkört alakíthassak ki, akik megbecsülik az időmet és a munkámat. A jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, a bizalom és egymás elfogadása is. Szerencsére legtöbbünk az általános illemszabályokkal tisztában van. Ennek ellenére sajnos sokszor szembesültem már azzal, hogy nem minden Vendég tartja tiszteletben az időmet, egészségemet, megélhetésemet, munkakörülményeimet.

Slim Fitt Stúdió elérhetősége: Kecskemét, Irinyi utca 17. 1. emelet 109. (amennyiben autóval érkezel ingyenes parkolási lehetőség biztosított)
Nyugodt, pihentető, klímás tiszta környezetben várlak, egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom.

Lássuk hát, mik azok a szabályok, amik betartásánál nagyon hálás leszek Neked:

  1. Időpont egyeztetés

Időpont foglalásodat megteheted online, személyesen és telefonon is. Ha nem tudom felvenni munka közben a telefont, vagy nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, amint szabad vagyok, keresni foglak és keresünk számodra megfelelő időpontot a kezelésedre!
Onlie bejelentkezés: A szolgáltatás kiválasztása után ellenőrizheted az elérhető dátum/időpontokat és lefoglalhatod az időpontodat, a kezelés előtt emlékeztetőket kaphatsz Messengeren.

2. Érkezés időben

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj! Ha mégis késel, azt az időt a Te kezelésedből kell lecsípnem, nem játszhatunk a következő vendég idejével. Késés esetén maximum 10 perc fér bele, hogy a kezelésedet eltudjam végezni. Az is előfordulhat, hogy már nem tudlak elvállalni, mert szoros az időbeosztásom, kérlek, ilyenkor legyél megértő!

  1. Időpont lemondása

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor jönnie kellene. Ez nagyon kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni. Minden lemondott, nem igénybe vett időpont Nekem bevétel kiesés, miattad más vendégről mondok le. Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, nem tud eljönni a foglalt időpontra. Ilyenkor kérlek, minimum 2 nappal előbb jelezd, hogy nem tudsz eljönni Hozzám. Vannak várólistás vendégek is, ha időben jelzel, gyorsan be tudok tenni valakit helyetted. Ha nem jelzed, és nem jelensz meg, ’pótdíjat’ számolok fel (vendégeim többsége egyet ért vele). A kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgáltatás 50%-át, lemondás nélkül 80%-át számolom fel. Természetesen, ha valaki betegség miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a pótdíj! Amennyiben valaki kétszer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

  1. Betegség esetén halasszunk! Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Nincs annál zavaróbb, mikor valaki tüsszögve, náthásan, köhögve érkezik meg Hozzánk, percenként orrot fúj és bejelenti, már 2 napja lázas. A „kicsit köhögök”, vagy „csak az orrom folyik” kérlek, ne legyen kifogás! Ha betegnek érzed magad, vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön – pl. herpesz -stb., egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a stúdióban, Te se veszélyeztesd magad, bennünket vagy a többi vendég egészségét!

  1. Gyermekek

Gyermek biztonsági okokból nem tartózkodhat a kozmetikában, mivel  kezelés közben nem tudok rá figyelni. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy vigyázzanak gyermekedre, és magaddal kell hoznod Őt is, kérlek, először egyeztess Velem! A stúdióban drága munkaeszközök is vannak, nem szerencsés, ha a picúr ezek valamelyikével szeretné lefoglalni magát.

  1. Telefonálás

Vannak olyan szolgáltatások, amik közben nyugodtan telefonálhatsz, vannak, amik közben viszont nagyon zavaró. Legjobb, ha a szalonban rezgő üzemmódra állítod a telefont, és csak a sürgős hívásokat fogadod. Neked is jobb, ha a szépítkezési idő alatt semmi másra nem kell koncentrálnod, csak arra, milyen jó végre magaddal törődni kicsit.

  1. Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel és készpénzre nem váltható át, lejárt utalványt nem áll módomban elfogadni.

 

Tudom, hogy ezek teljesen evidens, maguktól értetődő kérések, melyeket jó esetben senkinek sem kell elmagyarázni. Tiszteljük, becsüljük meg egymást.

Jó pihenést és szépülést kívánok Neked!

Üdv: Ildikó