Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

 

Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
A hullámmasszázs kezelés kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató. Hatására, már az első alkalom után könnyebbnek érezzük testünket, javul a közérzetünk.


Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal
A Dr. Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított,  légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat    helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok-  mind a vérkeringés élénkítésére.

Esztétikai és általános alkalmazások:
Salaktalanítás, alakformáló kezelések után a lebontott zsírok kiürítése, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stressz oldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása.

Orvosi alkalmazások:

Nyirok ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis, bénulással járó állapotok

Görcshajlam, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés, amputáció, műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás.

Komplex alakformáló rendszerünk a zsírbontás mellett gondoskodik a bőr feszesítéséről (rádiófrekvencia) és a lebontott salakanyagok és más felesleges anyagok kiürítéséről a szervezetből (vákuumtechnológia, nyirokkeringést fokozó hullámmasszázs).

A gyakoriságot tekintve a kezelések általában heti 2-3 alkalommal javasoltak.

Szükséges a kezeléshez hozni: tiszta pamut pólót, hosszú cicanadrágot, váltó zoknit.

Hullámmasszázs kezelés

Egyszer volt az élet 18 A nyirokrendszer.avi

https://www.youtube.com/watch?v=O6DOltU08cE

 

 

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel