Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
0
9
9
9
7

Szavazás

Délelőtt, vagy este?
Szívesen mennék délelőtt és kora délután kezelésekre
Csak a délutáni és esti órákban tudok kezelésre menni.

Test esztétikai kezelések

Cyclone Shape klinikai hatású bőrfeszesítő, fogyasztó kezelés

A legmodernebb szépségipari technológiák végre lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélkül érd el a vágyott alakot, megszabadulj a makacsnak hitt zsírpárnáktól is, és visszanyerd fiatalos, sima bőrödet.

Cyclone Shape egy kombinált alakformáló kezelés, mely egyedi módon képes a zsírbontásra, feszesíti a bőrt, és serkenti a vérketingést. Egy kezelés körülbelül 50 percet vesz igénybe. Elsőként a zsírbontással kezdünk, mely egy különleges kezelőfejjel történik. Forgó (zig-zag) mozgásával, és a vákuum erejével a kezelendő területen szétroncsolja a szírszöveteket, mely fellazul, és a nyirokereken keresztül tud távozni a szervezetből. Ezt követően EMS lézerrel, fokozzuk az anyagcserét, és a bőr kollagéntermelődését stimuláljuk.
Ezzel az összetett kezeléssel, biztos lehetsz benne, hogy a centiben való csökkenés mellett a bőröd feszességével is teljesen elégedett leszel.

 

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
A hullámmasszázs kezelés kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató. Hatására, már az első alkalom után könnyebbnek érezzük testünket, javul a közérzetünk.

 

Testtekercselés

A Body Wrapping (testtekercselés) olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel látványos bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken.

A testtekercselést kúraszerűen, de nem önmagában alkalmazzuk, hanem a testkezelő kúrák részeként, számos egyéb kezeléssel együtt, mégpedig személyre szabott kezelési terv alapján.

Úszógumi - narancsbőr - zsírpárnácskák? Neked is problémát okoznak?
Sajnos az egyik legmakacsabb probléma a fogyás során, mivel szervezetünk a hason és combon elhelyezkedő zsírtartalékokat bontja le legutoljára. Sportolsz és diétázol, de mégsem sikerül elérni a várt eredményt? Ne add fel, van célzott megoldás a problémádra!

Centikben mérhető eredmény, végleges zsírbontás, szike nélkül!

 

Cyclone Shape kombinált alakformáló kezelés

 

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

Doctor Life

 

 

Honlap készítés