Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
1
2
4
7
0

Szavazás

Délelőtt, vagy este?
Szívesen mennék délelőtt és kora délután kezelésekre
Csak a délutáni és esti órákban tudok kezelésre menni.

Testtekercselés

A Body Wrapping (testtekercselés) olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel látványos bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken.

A testtekercselést kúraszerűen, de nem önmagában alkalmazzuk, hanem a testkezelő kúrák részeként, számos egyéb kezeléssel együtt, mégpedig személyre szabott kezelési terv alapján.

A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 6 alkalommal tanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges.

Kúra esetén heti háromszor, alkalmazzuk a testtekercselést, minden második nap, két héten keresztül. A következő két hétben pedig heti kétszer. Az intenzív kúra után érdemes fenntartó kezelésekre járni; ekkor kéthetente egyszer alkalmazzuk a testtekercselést. Egy kezelés időtartama kb. 45 perc.
A kezelés professzionális kozmetikai termékekkel kiegészítve történik.

Ha a tekercselést megelőzi valamilyen alakformáló masszázs vagy hullámmasszázzsal kombináljuk, növelhetjük a kezelés hatékonyságát.

Nem szabad megfeledkeznünk a megfelelő folyadékbevitelről, megfelelő táplálkozásról és a rendszeres testmozgásról.

 

Testtekercselés

Honlap készítés