Slim Fitt Stúdió Facebookon is!

Keress a Facebookon is!

https://www.facebook.com/slimfitt

Slim Fitt Stúdió a Facebookon is

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
0
8
7
7
1

Szavazás

Délelőtt, vagy este?
Szívesen mennék délelőtt és kora délután kezelésekre
Csak a délutáni és esti órákban tudok kezelésre menni.

ÚJDONSÁG!

Cyclone Shape

A Cyclone Shape több testkezelő eljárást ötvöz, bámulatos eredményeinek kulcsa: a multipoláris rádiófrekvenciát a lágy lézerrel, valamint a Zig-Zag mozgást végző, csavaró forgó-nyomó vákuumtechnológiával kombinálja.
A legmodernebb szépségipari technológiák végre lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélkül érd el a vágyott alakot, megszabadulj a makacsnak hitt zsírpárnáktól is, és visszanyerd fiatalos, sima bőrödet.

MED Cyclone Shape

Tű nélküli mezoterápia (elektroporáció)

Hatóanyag közvetlenül a helyére

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol beszeretnénk, avatkozni a szervezet működésébe- ebben segít a tű nélküli mezoterápia precízitása.
Mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (6 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszan tartóan megőrizheti fiatalos külsejét!

Tű nélküli mezoterápia (elektroporáció)

Bőrmegújítás gyengéden hidroabrázióval.

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr „fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai. Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőrűeknél is alkalmazható.
A hidroabrázió a bőr természetes önmegújító, önregeneráló folyamatait éleszti fel. A kezelés minden bőrtípus esetében alkalmazható. Hatására a bőr újra üdévé és simává válik.

 

Bőrmegújítás gyengéden hidroabrázióval.

 

Gyere el egy próbakezelésre!

Bejelentkezés szükséges 
Telefon: +36 20 949 1515

Honlap készítés