Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Hírek

2018.03.06

Utoljára mikor csináltál valamit először?

Gyere el és próbáld ki a Hullámmasszázs kezelést!

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

A hullámmasszázs kezelés kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató. Hatására, már az első alkalom után könnyebbnek érezzük testünket, javul a közérzetünk.

 

Esztétikai és általános alkalmazások:

Salaktalanítás, alakformáló kezelések után a lebontott zsírok kiürítése, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stressz oldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása.

Orvosi alkalmazások:

Nyirok ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis, bénulással járó állapotok

Görcshajlam, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés, amputáció, műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás

 

Komplex alakformáló rendszerünk a zsírbontás mellett gondoskodik a bőr feszesítéséről (rádiófrekvencia) és a lebontott salakanyagok és más felesleges anyagok kiürítéséről a szervezetből (vákuumtechnológia, nyirokkeringést fokozó hullámmasszázs).

A gyakoriságot tekintve a kezelések általában heti 2-3 alkalommal javasoltak.

Szükséges a kezeléshez hozni: tiszta pamut pólót, hosszú cicanadrágot, váltó zoknit.

Hullámmasszázs kezelés

Vissza