Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Carboxy terápia

Karboxi kezelés

A bőr oxigénszintjének fokozása érdekében a ClinicCare olyan megoldást talált, amely a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. Ennek az eljárásnak a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe ezzel növelve a sejtek oxigénellátását.

De hogyan?
A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a COszint, a hemoglobin ezt érzékeli, és ennek hatására több oxigént ad le. 

A KARBOXI kezelés (így a megnövekedett oxigénszint) javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást, elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Ugyanolyan ajánlott a problémás, élettelen, fáradt fakó bőröknek, mint anti-aging kezelésekbe.

MINDENKINEK!! – Nincs ellenjavallata a kezelésnek!

Különösen ajánlott: 

  • Sápadt, színtelen bőrre.
  • Problémás, szeborreás bőr kezelésére, tünetek enyhítésére.
  • Rosaceára.
  • Anti-aging, bőrfeszesítésre.
  • Ráncok és finom vonalak csökkentésére.
  • Szem körüli sötét karikákra.
  • Halványításra. (Photoaging, öregségi foltok)
  • Invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, illetve regeneráció felgyorsítására.

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető feltétele.
Javítja a sejtszintű anyagcserét, erősíti az immunrendszert, ezáltal megelőzve a gyulladásos reakciókat, miközben kiváltja a folyamatos szöveti regenerációt. Azonban ahogy öregszünk, a bőr tápanyag-és oxigénszintje jelentősen romlik, ezt persze számos tényező befolyásolja, de ennek következtében csökken a mitokondriumban az ATP szintézis, ez a sejtek energiahiányához vezet. Ráadásul a bőr öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, és a bőr elveszíti a rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz.

A kezelés időtartama:

A kezelés mindössze 50 percet vesz igénybe.

Carboxy terápia

 

Előtte-utána:

Carboxy terápia, előtte-utána

 

CLINICCARE of Sweden Ltd. Svédországból
Svéd minőség a kozmetikában

CliniCareA ClinicCare professzionális kozmetikumcsalád alapító tulajdonosai Kaja és Joa Duvgard, akik egy olyan tudományos alapokon nyugvó bőrápoló termékcsaládot fejlesztettek ki, amely azonnal látható eredményeket biztosít és hosszú távú, valós megoldást jelent a különböző bőrproblémákra.

A ClinicCare kozmetikumok elsődlegesen természetes hatóanyagokból és esszenciális növényi kivonatokból készülnek, így rendkívül magas az aktív összetevő számuk. A magas hatóanyag tartalmat a modern tudományos kutatások eredményeinek alkalmazásával kombinálják. Például az allergiaveszély minimalizálása érdekében speciális gyártási folyamatot vezettek be, amelynek során a természetes növényi összetevőkből laboratóriumi körülmények között kivonják az allergiát kiváltó elemeket.

A természetes összetevők mellett a svéd ClinicCare kozmetikumok olyan egyedi, forradalmi összetevőket is tartalmaznak, mint a kis molekulasúlyú hialuronsav (a bőr számára fontos enzimek számának növekedésében segít), selyem peptidek (a bőr megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát biztosítják), növekedési faktorok (a sejtek növekedését és szaporodását serkentik) és nano-beágyazás (növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának eredményességét). Továbbá olyan rendkívüli eredményes, speciális kezelési eljárásokat fejlesztettek ki, mint a Hamupipőke kezeléséként is ismert AHA+EGF SKIN BOOSTER vagy a legújabb Carboxy-terápia.

A ClinicCare sikerének titka a nagyarányú természetes összetevők és a forradalmi hatóanyagok modern tudományos eljárásokkal történő kombinálása. Ezáltal egy olyan kozmetikumcsaládot kínálnak kizárólag szakmai felhasználásra, amely valóban látványosan csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást jelent a különböző bőrproblémákra (pl. aknés vagy hiperpigmentációs bőrre) és a környezet okozta bőrkárosodásokat is javítja.