Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

ClinicCare AHA+EGF Skin Booster peeling

Mint a mesében, bár varázspálca helyett ClinicCare AHA+EGF Skin Boostert használunk, az eredmény mégis varázslatos: feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőr csupán néhány óra alatt. Nem véletlenül hívják ezt az eljárást Hamupipőke kezelésnek.

Külföldön Cinderella treatmentnek, vagyis Hamupipőke kezelésnek hívják, amikor a vendég s.o.s. segítséget kér, mert pár órán belül gyönyörűnek kell lennie (például egy fontos esemény, vagy egy különleges találkozó miatt). Nagy kihívás ez, hiszen az elvárás óriási, szükség lenne valami agresszívebb kezelésre, bőrmegújításra, de az idő szűke nem engedi meg, hogy drasztikus megoldásokhoz vagy hámlasztáshoz folyamodjunk.

Ilyen esetekre fejlesztette ki a ClinicCare a Skin Booster terméket, ami egy nagyon ravasz peeling megoldást nyújt. Összetevői között szerepelnek különféle savak (glikolsav, citrus sav, tejsav stb), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, és az EGF, ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid. Ez a formula teljesen eltérő módon működik a megszokott peeling metódushoz képest. A normál peelingek a bőr elhalt sejtjeit távolítják el, nem penetrálnak mélyre (ha megfelelően semlegesítjük őket), és így kerülnek felszínre a fiatal, élő sejtek. A Skin Booster ezzel szemben azonnal mélyre penetrál, és az élő sejteken fejti ki a hatását, ezeket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza. 

A ClinicCare AHA+EGF Skin Booster egy olyan speciális peeling, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. 5 féle AHA-sav komplex, antioxidánsokkal és növekedési faktorokkal, mely a bőr mélyére penetrálva újítja meg a sejteket és eredményez egy egységesebb sugárzó megjelenést. Kíméletesen fejti ki hatását ugyanakkor az eredmény látványos, hatása nem azonnali, hanem 1-2 órás eltéréssel jelentkezik igazán látható módon.

A kezelés időtartama: 40’

Próbáld ki és meglátod, hogy azonnal bele fogsz szeretni!

A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol pár órán belül.

Hamupipőke kezelés