Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Test esztétikai kezelések

Kavitációs ultrahang - rádiófrekvenciás és vákuumos zsírbontással

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, rendkívül hatékony vívmánya.

A sebészeti beavatkozás nélküli zsírbontó metodika segítségével a test megfiatalodik, feszesebb, frissebb, fiatalabb, élettel telibb lesz és azok a zsírpárnák is eltűnnek, amit se tornával, se diétával eddig nem sikerült felszámolni.

• Kavitációs zsírbontás
• Rádiófrekvencia
• Softlézer
• LED

A kezelések során valódi eredményeket érhetünk el a testkezelésben. Centiben mérhető fogyás, szebb és feszesebb bőrfelület, halványodó stria és cellulit. Hatékony, professzionális és intelligens fogyókúrás terápia, mellyel 4-dimenziós eljárással, lokálisan hathatunk az elhízás és cellulit kellemetlen tüneteire.

Íme az egyedülálló 4D hatás:
• Aktiválja a zsírbontást
• Serkenti a mikrocirkulációt
• Csökkenti a narancsbőrt
• Csökkenti a zsírsejtek méretét
• Intenzíven feszesítő hatású

Alkalmazási terület: has, derék, fenék, comb, csípő, lábak

Orvoskozmetológiai termékekkel, magas hatóanyag tartalommal a minőségi bőrápolásért. A termékek nem helyettesítik a bőrgyógyászati kezeléseket, de nagy mértékben hozzájárulhatnak a kezelések eredményességéhez.

Alakformálás - Slim Fitt Stúdió Kecskemét

 

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
A hullámmasszázs kezelés kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató. Hatására, már az első alkalom után könnyebbnek érezzük testünket, javul a közérzetünk.

 

Az eredményt nagymértékben elősegíti a speciális testmasszázsok alkalmazása, amivel segítünk a nyirokkeringést aktívabbá tenni, illetve a cellulit és elhízás okozta elváltozásokat is csökkenteni. A testkezeléseket kúraszerűen ajánlott végezni, 4-6-8-12 alkalommal, a bőrállapottól függően – a leghatékonyabb, ha a vendég 72 óránként tud jönni a kezelésekre.

Úszógumi - narancsbőr - zsírpárnácskák? Neked is problémát okoznak?
Sajnos az egyik legmakacsabb probléma a fogyás során, mivel szervezetünk a hason és combon elhelyezkedő zsírtartalékokat bontja le legutoljára. Sportolsz és diétázol, de mégsem sikerül elérni a várt eredményt? Ne add fel, van célzott megoldás a problémádra!

Centikben mérhető eredmény, végleges zsírbontás, szike nélkül!

Nyirokmasszázs - Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel