Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Kémiai hámlasztás

Az őszi-téli időszak favorit kozmetikumai és prémium kezelése a savas hámlasztás.

ClinicCare

A kémiai hámlasztások olyan kezelések, amelyet ha valaki egyszer kipróbál, akkor szinte biztos, hogy beleszeret.

Bőrünk - ideális esetben - 28 nap alatt újul meg, ami azt jelenti, hogy az epidermis legalsó rétege ennyi idő alatt jut a bőrfelszínre. A folyamat lényege, hogy a bőrsejtek állandóan osztódnak és a felszín felé haladva elhalnak és leválnak. Ha a sejtek nem vállnak le időben, a szaruréteg megvastagszik, ami fakó, beszürkült bőrt eredményez. Hámlasztó kezeléssel ezt a 28 napos bőrmegújítási ciklust csökkenthetjük 3-5 napra, és segíthetünk a szaruréteg megfelelő vastagságának kialakulásában. A hámlasztás számos bőrproblémára jelent megoldást, ezért keresett kozmetikai eljárás. Alkalmas bőrmegújításra, ráncok csökkentésére, pigmentfoltok és hegek halványítására, a fakó, beszürkült arcbőr ragyogóvá tételére, problémás arcbőr és napsütés miatt károsodott bőr kezelésére, a bőr vízmegkötő képességének növelésére, bőrrugalmasság javítására, a hatóanyagok mélyebb bejuttatására, a kollagén és elasztin termelés beindítására.

Teendők hámlasztás előtt:

  • Érdemes előkészíteni a bőrünket a kezelésre, hogy jobb hatást, egyenletesebb hámlást tudjunk elérni. (Az előzetes konzultáción részletesen tájékoztatlak)

Teendők hámlasztás követően:

  • 2 hétig nem érheti közvetlen UV sugárzás a bőrt. Szolárium, napozás ellenjavallt. Széles spektrumú (UVA/UVB ) min. SPF 30–as napfényvédő használata szükséges.
  • A bőr erőteljes dörzsölése tilos, a leváló bőrlemezeket ne tépkedje, mert ez hegesedéshez, elszíneződéshez vezethet.
  • Gyantáztatás, depiláció, lézerkezelés, mikrodermabrázió hámlasztás után 10-14 napig nem végezhető.
  • Uszodába, szaunába legalább hét napig ne menjen a kezelést követően.
  • A kezelés okozhat bőrpírt, duzzanatot, bőrszárazságot, feszülést, bőrérzékenységet, pörkképződést és látható hámlást, amely 1-2 hétig is eltarhat. A meglévő pigmentfoltok sötétülhetnek, átmenetileg szürkéssé, barnássá válhatnak.
Kinek ajánlom?
Aki szeretné megőrizni bőre egészségét, aki a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken szeretne javítani. Nincs olyan korosztály akinek ne lenne szüksége peelingre, fiatalkori acneban és időskori napfénykárosodott bőrön egyaránt remek a hatása.
Kezeléssel, előzetes konzultációval, időpont foglalással kapcsolatban keress telefonon, vagy írj Messengeren.

ClinicCare prémium bőrmegújító kezelések

Kámiai hámlasztó kezelés