Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Hydrojelly peel-off maszk

Szeretnénk bemutatni a világ egyik legsikeresebb professzionális termékcsaládját


Az ESTHEMAX termékek elősegítik a bőr folyamatos megújulását és regenerálását. Innovatív technológiája, a HYDROJELLY maszk, egy olyan bőrbeviteli technológia, amely elősegíti a bőr elektrolitokkal való feltöltését azáltal, hogy az összetevőket mélyen a bőr rétegbe juttatja.

Hydrojelly peel-off maszk

HYDROJELLY MASZKOK ELEKTROLITOKKAL

Minden Hydrojelly peel-off maszk alapját a hidratáló elektrolitokban gazdag hatóanyagok adják. Az elektrolitok mellett bőrspecifikusan tartalmaz még összetevőket így a hidratálás és bőrproblémák kezelése mellett a bőr természetes védőrétegét is erősítik. Az elektrolitoknak jelentős szerepük van a hidratáltság elérésben és a testen belüli folyamatok egyensúlyának fenntartásában. A szervezet elektrolit egyensúlyának fenntartása szorosan összefügg az egészséges bőrképpel és a fiatalos külső megőrzésével.Ezek az ásványi anyagok jól illeszkednek más termékek összetevőihez is, beleértve az olyan hatóanyagokat, mint pl. az AHA/BHA savak vagy a retinol. Valójában az elektrolitok növelhetik ezeknek az összetevőknek a hatékonyságát.

Nézzük mik is azok az elektrolitok?

Az elektrolitok ásványi anyagok, "annak érdekében, hogy az ásványi elektrolitok behatolhassanak és elérhessék a bőr mélyebb rétegeit, össze kell kapcsolni őket egy bőrazonos molekulával."

YOUTHFUL ELIXIR  maszk

Igazi luxus kezelés
Luxus ráncfeltöltés és arcfiatalítás. Az egyedülálló összetevőkkel, 24K arannyal és szarvasgomba kivonattal gazdagított maszk. Erőteljes hidratálást és rugalmasságot biztosít. Bőrfeszesítő hatású, kisimítja a ráncokat, és megemeli a bőrt. A bőr rugalmasságát és fiatalságát a kollagén szintézis aktiválásával segíti. Jelentős mennyiségű fontos aminosavat és különböző B-vitaminokat tartalmaz. 

 

EGYIPTOMI RÓZSA maszk

Ragyogást kölcsönző arcmaszk organikus Egyiptomi rózsakivonattal és szárított rózsaszirmokkal.
Regeneráló, növeli a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a mély ráncokat, hidratál, erősíti a sejtfalat és a hajszálereket, enyhíti a pikkelysömör és ekcéma tüneteit. A 2021-es Dermascope díjnyertes maszkja.

VAMPIRE PLLA maszk

Egyedülálló hatóanyag kombináció a látványos bőröregedés ellen! A műtét nélküli arcfiatalítás. Volumenizáló, lifting és bőrfiatalító hatással. Erőteljes kollagén stimulációval, tűszúrás nélkül belülről tölti fel a bőrt. 

A PLLA (poly-L-tejsav), egy egyedülálló hatóanyag, mely pótolja az öregedési folyamatok alatt elveszett kollagént. Természetes kollagén stimulátor.
Sodium Hyaluronate: A hialuronsav nátriumsója, amely képes áthatolni a bőrbe és megtartani a vizet, ezáltal népszerű alkotóelem az öregedésgátló termékek számára.
Biotin vagyis H vitamin az egyik legfontosabb vegyület az új bőrsejtek képződéséhez.

Azonnali lifting hatás, ránctalanítás, feszesítés.

ILLUMIN ORANGE maszk

Az akne után megmaradó sötétebb foltok, öregségi foltok íntenzív kezelésére kifejlesztett maszk. Hatóanyagai segítik a melanin szintézisének szabályozását, és a felhalmozódott melanin eloszlatását.

Világosító és tisztító hatású, antioxidánsokban gazdag, ragyogóvá teszi az arcbőrt, folthalványító, öregedésgátló.

Különösen hatékony az öregségi foltok halványításában. A fokozott UV-sugárzás hatására termelődő szabadgyökök öregítő hatása ellen is eredményesen veszi fel a harcot: csökkenti a finom ráncokat és a hajszálerek láthatóságát, halványítja a pigmentfoltokat. Felfrissíti és felélénkíti a bőrt. Kellemes, üde narancs illattal és szárított narancshéj örleménnyel dúsított peel-off maszk.


#esthemaxhungary, #londonbeautyhu, #hydrojellymaszk, #Esthemaxszalon,