Üdvözöllek a Slim Fitt Stúdió oldalán, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

Mélyporációs-Ultrahangos-Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás

Mélyporációs-Ultrahangos-Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás és bőrfeszesítés

 

A LUXCEAR Visage Professional 3 in 1

Mélyporáció - Ultrahang - Rádiófrekvencia

Japán "High Tech" csúcstechnológia a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés terén.

Mélyporációs bőrszerkezet javító bőrfiatalító kezelés

A LUXCEAR Visage, egy Japánban kifejlesztett csúcstechnológiás - HIGHTECH - szépségipari berendezés 3in1 berendezés: rádiofrekvencia, ultrahang, mélyporáció
Csúcstechnológiás szoftver - nagy teljesítményű kétmagos micro processzorral.
Biztonságosan közvetíti a bőrszerkezet javító, bőrvolumen növelő, mélyporációs elektromos impulzusokat, amely segíti a hatóanyagok sejtszintű bőrbejuttatását. 
Ergonómikusan kialakított nagyfrekvenciás titán kezelőfej a világ legfejlettebb elektrokozmetikai kezelését hozta létre.
A LUXCEAR VISAGE a hatóanyagokat a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttató változó rezgéshullámok, szerkezet javító, volumennövelő - biokémiai, biofizikai hatásokat is beindít a hámszövet különböző rétegeiben.
Az eljárás maximalizálja az eddig ismert leghatékonyabb nagyfrekvenciás elektrokozmetikai bőrfiatalító készülékek hatását.
A csúcstechnológiás készülékkel végzett "mély porációs" kozmetikai kezelés minimális 15-20 perces időráfordítást igényel.
A LUXCEAR Visage kezelőkúrák eredménye egyedülállóan új. A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.
MÉLYPORÁCIÓ
A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő - a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert - háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.
RENDKÍVÜLI VEZETŐKÉPESSÉGŰ TITÁN KEZELŐFEJ
A kétoldalú kezelőfej (nagy, kicsi) rézötvözetből és titánból áll. Ezáltal a készülék biztosítja a magas frekvenciájú hullámok számára a tökéletes vezetőképességű környezetet. A titán egy időtálló hipoallergén-fém, amely minden bőr számára biztonságosan használható.
ELEKTROPORÁCIÓ
A legkorszerűbb bőrápoló technológia soha nem látott eredményeket biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy a kozmetikai összetevők könnyen behatoljanak a bőrsejtek közé majd - elérve a sejtfalakat - a nanoméretű hatóanyagok krémek, gélek, ampullák, szérumok, elixírek hatásait felgyorsítsák.
ULTRAHANG
Az ultrahang kezelés mikromasszázs hatása felfrissíti a fáradt és gyenge bőrszövetet és az arcizomzatot. A megnöveli a bőr rugalmasságát és tónusát. A felszíni bőrfelemelkedés stimuláltja a bőrsejtek aktivitását és felgyorsítja a bazális sejtek osztódását. A termikus, fizikai és kémiai hatások következtében, a bőrhőmérséklete, 0,5 és 1 ° C os enyhe bőrfelszíni hőmérséklet növekedést hoz létre, ami maximalizálja a bőr felszívóképességét.  Elősegíti a víz és zsír oldékony mikro-méretű hatóanyagok felszívódását, gyorsítja az anyagcserét és fokozza a bőrszövet regenerálódását.
RÁDIÓFREKVENCIA
Az ultra finom nagyfrekvenciás rádióhullámok a bőr felszínén csak enyhe meleg érzést keltenek, mivel a bőr mélyebb rétegeire hatnak és ott kifejtik ki hatásukat.  A kapacitív melegítés elérheti a 45-50°C-os határt is, ami elsősorban a kollagén, elasztin illetve a vér és nyirokerek (mikrovaszkuláris) szintjén hat.

Önnek nem ajánlott a rádiófrekvenciás arckezelés, amennyiben:

-          bármilyen elektronikus műszer, pl. pacemaker vagy mesterséges szívbillentyűje van

-          bármilyen fém implantátuma van – a készülék felmelegítheti ezeket

A kezelés időtartama:

A kezelés mindössze 50 percet vesz igénybe. Kúraszerűen heti egyszer ajánlott, 6 alkalommal, majd fenntartó kezelés havonta egyszer.

A kezelés menete:

  • Először megtisztítjuk arcbőrét, professzionális biokozmetikai arctisztítóval, mely eltávolítja a sminkmaradványt és a bőrnek hosszantartó tónusos hatást biztosít
  • Ez után a frissítő és revitalizáló hatású tonikkal nyugtatjuk, ami helyre állítja a bőr pH-értékét, és azonnal frissé és ragyogóvá teszi azt.
  • A különleges bio hatóanyagú regeneráló és rejuvenáló szérumot rádiófrekvenciával juttatjuk el a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr mélyebb rétegeibe jutó hatóanyag koncentrátumok segítik a bőrszövet regenerációját, hidratáltságát, tápanyag utánpótlását. A fáradt bőr feszesebbé és energikusabbá válik.
  • A kezelés után lifting hatású ultrakoncentrált szérummal masszírozzuk át arcbőrét, valamint 24 órás anti-aging ápoló krém teszi teljessé a kezelést.

A kívánt eredmény érdekében a bőr igényeit figyelembe véve kombinálhatóak az esszenciák, így a kezelés mindig egyénre szabottan történik.

Önállóan is alkalmas a bőr kezelésére, kúraszerűen alkalmazva hosszú távú eredmény érhető el.